Selecteer een pagina

ARC S7 – Exhaust Scrubber Installatie

Onze partner De Back metaalconservering heeft voor een van onze klanten diverse Exhaust Scrubber Installaties gestraald en voorzien van ARC S7 coating.

Probleem:
De nieuwe stalen systemen zouden geschikt gemaakt moeten worden om grote temperatuurverschillen te kunnen overbruggen en bestand moeten zijn tegen hoge chemische waardes van de uitlaatgassen.

De oplossing:
Na overleg met de klant is er besloten om de ARC S7 coating toe te passen. Deze coating is bestand tegen grote temperatuurverschillen en is uitermate bestand tegen zware chemische inwerking.
Omdat de coating ook uitermate geschikt is om met behulp van een hot airless spuitinstallatie te worden aangebracht heeft onze partner de Back Conserveringsgroep dit project voor ons uitgevoerd.

Het resultaat:
De installaties functioneren nu al weer enige jaren tot grote tevredenheid bij de opdrachtgever en is nagenoeg onderhoudsvrij.

Toegepast product

ARC S7

Een novolac vinylester coating ter bescherming van metalen oppervlakken tegen zware chemische omstandigheden bij sterk wisselende temperaturen.  ARC S7 industriële coating is ontworpen om: Bescherming te bieden tegen een breed scala aan zuren en chemicaliën....

Hulp nodig, of heeft u een vraag?